Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 05. 2013. 18:48 >> 18:48
1

KRAJ SAGE

Nejmar prelazi u Barselonu

Tandem snova od naredne sezone biće na Nou Kampu - Mesi - Nejmar! Prethodnih dana, delegacija Barselone je boravila u Santosu i na kraju, poslije dugotrajnih pregovora, uspjela da postigne dogovor sa klubom o transferu najtraženijeg brazilskog fudbalera .

Vijest o dogovoru Santosa i Barselone objavili su svi najuticajniji španski portali, od madridske Marke, do katalonskog Sporta.

Isti izvori prenose da će Katalonci na račun osmostrukog prvaka brazilske Serije A platiti oko 50 miliona eura, a dodatnih sedam iznosiće Nejmarova godišnja plata na "Nou Kampu". Talentovani napadač će potpisati petogodišnji ugovor sa Kataloncima. Španski mediji najavljuju da će zvanična potvrda transfera Nejmara uslijediti sjutra.

Santos je imao i ponudu madridskog Reala, ali je presudila želja Nejmara da igra sa Mesijem.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније