Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

30. 07. 2016. 21:03 >> 20:44

PRODAJA DRESOVA

Zlatan se već 'debelo' isplaćuje

Novi fudbaler Mančester Junajteda, Zlatan Ibrahimović, jedan je od najplaćenijih igrača na Ostrvu, a nakon nekoliko sedmica provedenih u novom klubu već se može reći da je njegov dolazak za “crvene đavole” bio isplativ.

 

Kako su javili britanski mediji, Šveđanin je svom klubu već donio 90 miliona eura - zarađenih prodajom dresova s brojem devet koji je pripao napadaču.

Njegova godišnja primanja su oko 11 miliona eura bez bonusa, pa se jednostavnom računicom dolazi do podataka zbog kojih vlasnici slavnog engleskog kluba već sada zadovoljno trljaju ruke.

Ibrahimović je u ''ozbljnim'' igračkim godinama, ali bi usprkos tome, u novom timu Žozea Murinja trebao imati važnu ulogu.

Podsjećamo da je Zlatan nedavno izjavio kako će samo prodaja njegovih dresova isplatiti planirani transfer Pola Pogbe iz Juvea u Junajted. Sada je jasno da je bio upravu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније