Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

12. 01. 2017. 23:47 >> 23:26

IZ ATALANTE

Juve doveo Kaldaru za 25 miliona

Fudbaler Atalante, Matija Kaldara poptisao je danas petogodišnji ugovor sa Juventusom vrijedan 25 miliona eura, ali će ostati na pozajmici u klubu iz Bergama još jednu i po sezonu.

Juventus je saopštio da će platiti transfer 15 miliona eura, a da će bonuse od šest miliona i podsticaje od četiri miliona isplatiti tokom Kaldarinog boravka u Atalanti.

Klub iz Torina želi da 22-godišni Kaldara bude jedan od glavnih defanzivaca koji bi na pravi način mogao da zamijeni igrače kakvi su Đorđo Kjelini, Andrea Barzalji i Leonardo Bonuči.

Zbog brojnih igrača iz svoje škole fudbala Atalanta je ove sezone jedno od najvećih iznenađenja, pošto poslije 19 kola zauzima šesto mjesto na tabeli sa 11 pobjeda.

Atalanta je prije dva dana prodala Interu Roberta Galjardinija za 28 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније