Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 06. 2017. 12:58 >> 02:16
1

ZADOVOLJAN ŽRIJEBOM

Đukić: Biće teško proći Budućnost

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić zadovoljan je današnjim žrijebom za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, u kom će se crno-bijeli sastati sa Budućnosti iz Podgorice.

"Poštujemo Budućnost. Znamo da je to dobra ekipa. S naših prostora nema lakih protivnika. Spremamo se maksimalno angažovano sa željom da prođemo u naredni krug. Znamo da će biti teško, jer je to šampion Crne Gore", rekao je Đukić novinarima na Zlatiboru.

Partizan će prvu utakmicu igrati kao domaćin, 11 ili 12. jula, a revanš je sedam dana kasnije u Podgorici.

Upitan da li je priželjkivao nekog drugog protivnika, Đukić je rekao da su sve ekipe na žrijebu šampionske i da nema lakih protivnika.

"Nijesam imao želju... Sve su tu šampioni, svako od njih je ozbiljan i težak. Najbitnije je da mi budemo ono što treba. Vjerujem u moju ekipu, koja mora sve ozbiljno da shvati, jer su svi protivnici teški", rekao je on.

Pomoćni trener Partizana i nekadašnji reprezentativa Crne Gore Andrija Delibašić rekao je da je priželjkivao neku ekipu iz regiona.

"Priželjkivao sam da bude neko iz regiona, najviše zbog puta, a i kroz priču sam pomenuo Budućnost prije par dana. Pozitivan ishod žrijeba za nas kratak put, dobra podloga na stadionu Pod Goricom, jedna od najboljih u regionu, mislim da smo kvalitetniji protivnik, a imamo i mnogo navijača u Crnoj Gori. Skautiraćemo protivnika u narednih nekoliko dana, ali mislim da imamo više kvaliteta i iskustva igranja u Evropi", rekao je Delibašić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније