Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

07. 02. 2018. 14:09 >> 14:09

SASLUŠANJE PRED SUDOM

Mijatović negirao utaju poreza

Crnogorski fudbalski as, Predrag Mijatović, negirao de danas pred sudom da je utajom poreza oštetio budžet Španije.

Špansko tužilaštvo prošle godine proširilo je istragu protiv Mijatovića i tereti da je utajio porez za 603.000 eura kada je radio kao konsultant i posrednik u transferima.

Protiv Mijatovića su pokrenute još dvije optužnice u periodu od 2013. i 2014. godine na iznose od 217.934 i 195.788 eura, poslije prve optužnice od 190.000.

Proslavljeni jugoslovenski reprezentativac, nije želio da odgovara na pitanja tužioca, već samo na ona koja je postavljao njegov advokat.

Španska tužilaštva sve češće terete fudbalere i ljude iz svijeta fudbala za pronevjeru poreza, a posljednji sudski postupak okončan je izricanjem zatvorske kazne u trajanju od 16 mjeseci za bivšeg Barseloninog Aleksisa Sančeza.

Čileanac ipak neće završiti iza rešetaka jer se osuđenicima na kazne manje od dvije godine omogućava da otplate zatvorsku kaznu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније