Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; B.V. ]

07. 05. 2018. 13:30 >> 13:22
5

FINALE LŠ

Mažić sudi Liverpulu i Realu

Srpski arbitar Milorad Mažić sudiće finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula, objavila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Pomoćnici će mu standardno biti Dalibor Djurdjević i Milovan Ristić, a rezervni Nemanja Petrović. Dodatne sudije biće Nenad Djokić i Danilo Grujić.

Mažić je međunarodni sudija od 2009. godine i redovno je bio učesnik utakmica Lige šampiona, kao i dva svjetska prvenstva. 

Bio je i sudija na prošlogodišnjem finalu Kupa konfederacija, kao i Super kupa Evrope izmedju Real Madrida i Sevilje.

Četvrti sudija finala Lige šampiona biće Klemen Turpan iz Francuske.

Finale Lige šampiona igraće se 26. maja u Kijevu.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније