Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

31. 07. 2018. 17:55 >> 17:40

PRISTAO NA POZJAMICU

Dogovoreno, Iguain ide u Milan

Kako prenosi Skaj Sport argentinski napadač Gonzalo Iguain će pojačati Milan, pošto je Juventus dogovorio detalje pozajmice sjajnog ofanzivca.

Iguain je, takođe, prema navodima italijanskih medija, pristao na pozajmicu, pa će iz Torina preći na "San Siro".

Argentinac će otići na pozajmicu u vrijednosti od 18 miliona eura, dok će Milan moći sa njim sljedećeg ljeta da potpiše trajni ugovor, a to će Rosonere koštati još 36 miliona eura, prenosi Sport klub.

U prvi mah se govorilo da je jedina prepreka za ostvarivanje pozajmice sam Iguain, koji je odmah želio da ostvari potpuni transfer u Milan, ali je na kraju pristao na ponuđene uslove.

Potvrda transfera se očekuje u toku dana, kao i transfer defanzivca Matije Kaldare iz Juventusa u Milan i Leonarda Bonućija iz Milana u Juventus.

Na taj način, Bonući će se vratiti u redove "Stare dame" samo godinu dana pošto je prešao u Milan, a Rosoneri će dobiti perspektivnog štopera i napadača koji može da garantuje veliki broj golova u sezoni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније