Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 09. 2018. 20:31 >> 20:16
17

KRITIKOVAO MARUŠIĆA I STOJKOVIĆA

Kolarov: Kako možeš da igraš za CG ako nijesi Crnogorac

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao je danas da igrači poput Filipa Stojkovića i Adama Marušića nijesu vjerovali u sebe kada su birali da igraju za selekciju Crne Gore. Stojković i Marušić, sada fudbaleri Crvene zvezde i Lacija, igraju za Crnu Goru iako su iz Srbije.

"Sa Filipom Stojkovićem i Adamom Marušićem bismo imali opciju više. Ali, treba da se zapitamo zašto oni ne vjeruju u sebe. Otišao sam u Lacio, nijesam igrao za reprezentaciju, a nikad mi nije palo na pamet da igram za Crnu Goru. Kako možeš da igraš za Crnu Goru ako nijesi Crnogorac, za Austriju ako nijesi Austrijanac. To nije klub. Njihov izbor je bio taj jer nikad nijesu vjerovali da će igrati za reprezentaciju Srbije. Otkud znate da bi igrao ili ne, ne može neko drugi da vjeruje ako on ne veruje", rekao je Kolarov novinarima u Staroj Pazovi.

Tema na konferenciji za novinare bila je atmosfera u reprezentaciji tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji, a Kolarov je rekao da je ona bila vrlo dobra, koliko on zna.

"Bio je sastanak poslije utakmice sa Švajcarskom gdje niko nije povisio ton, već smo pričali otvoreno o utakmici sa Brazilom. Sastanak je završen tako što smo se zagrlili na sred svlačionice, što ja znam dok sam bio tamo. Da li je neko pravio puč ili nije, koliko sam ja vidio, situacija je bila ne dobra, nego super", rekao je Kolarov.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније