Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Izvor: Beta

11. 10. 2018. 23:12 >> 23:32
9

"ZASLUŽENA POBJEDA"

Krstajić: Zaista je bilo bratski

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić naveo je da mu je drago što je utakmica u Podgorici prošla u miru i korektno.

"Drago mi je da je ova istorijska utakmica prošla u miru i da je bilo sve korektno na tribinama i na terenu. Ovi momci imaju budućnost i to su pokazali. Ovu utakmicu treba što prije da zaboravimo, jer se ne živi od stare slave", rekao je Krstajić novinarima poslije utakmice u Podgorici.

Srbija je slavila 2:0 golovima Aleksandra Mitrovića i sa 7 bodova vodeća je u grupi pred nedjeljno gostovanje Rumuniji, koja je u nadoknadi vremena savladala Litvaniju.

Krstajić je zahvalio Fudbalskom savezu Crne Gore na gostoprimstvu.

"Zaista je bilo bratski. Žao mi je što je prije utakmice bila priča da je utakmica visokog rizika. Ne znam razlog kad nema problema nikakvih. Pravimo famu bez pokrića. Utakmica je pokazala na terenu i tribinama da su navijači bili korektni, a borba na terenu fajterska", kazao je Krstajić.

Selektor je čestitao svojim igračima na "zasluženoj pobjedi". 

"Momci su pokazali kvalitet i karakter. Bilo je devet klinaca, jedino Dušan Tadić i Antonio Rukavina od starije generacije. To je još jedan plus i podstrek za dalji rad", naveo je on.

Krstajić je rekao i da su ga igrači Srbije oduševili. Rekao je da ekipa ima budućnost, da je to dokazano večeras protiv Crne Gore.

"Oduševili su me moji igrači koji su dali maksimum. Znali smo da Crna Gora ima kvalitet. Ovi momci imaju budućnost i to su pokazali", rekao je Krstajić.

Strijelac oba pogotka za Srbiju, Aleksandar Mitrović, istakao je da mu je drago što su njegovi golovi bili dovoljni za trijumf.

"Mislim da smo taktički odigrali zrelu utakmicu, zatvorili smo sve prilaze golu, otjerali smo Jovetića od gola... Mislim da smo mogli još neki gol da damo, ali ovo je dobar rezultat, mislim da smo zasluženo pobijedili", rekao je Mitrović.

On je dodao da je Srbija u prvom meču protiv Rumunije pokazala da je kvalitetnija ekipa i da u Bukurešt putuje po tri boda.

Kapiten Srbije na večerašnjoj utakmici Dušan Tadić rekao je da ekipa treba da ide utakmicu po utakmicu i da će samo tako obezbijediti prvo mjesto.

"Prava borbena utakmica. Teren nam nije dao mogućnost da pokažemo previše fudbal, ni mi, ni oni. Pokazali smo da imamo puno želje i borbenosti. Pokazali smo da imamo veći kvalitet od njih", rekao je Tadić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније