Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

17. 08. 2020. 15:54 >> 15:53

Verder prvi klub koji uvodi pandemijsku klauzulu u ugovore

Njemački prvoligaš Verder Bremen, prvi je profesionalni fudbalski klub koji uvodi pandemijsku klauzulu u nove ugovore sa igračima.

Kao reakcija na izostanak prihoda tokom koronavirus krize, njemački prvoligaš ubacio je pandemijsku klauzulu u sve ugovore sa igračima koji su zaključeni ovog ljeta.

Te klauzule treba da omoguće automatsko smanjenje zarada igračima u slučaju izostanka prihoda, bez da se sa igračima dogovori odustajanje od prihoda.

„Želimo i moramo da se osiguramo po pitanju izostanka prihoda koji može nastati“, rekao je sportski direktor Frank Bauman, prenosi Tanjug.

Ova klauzula, naveo je on, treba da doprinese da igrači daju svoj doprinos u savladavanju finansijskih problema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније