Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

О.З.  [ Beta ]

27. 10. 2022. 11:41 >> 11:44

RJEŠENjE ZA SPAS SEZONE

Tomas Rajs novi trener Šalkea

Njemački fudbalski klub Šalke imenovao je danas Tomasa Rajsa za novog trenera sa ciljem da se ekipa spasi od ispadanja iz Bundeslige.

Rajs je preuzeo ekipu nešto više od mjesec dana otkako je otpušten iz Bohuma, lokalnog rivala i glavnog konkurenta u borbi za opstanak.

Šalke je posljednji na tabeli sa pobjedom iz 11 utakmica i šest bodova, a pretposljednji Bohum ima bod više.

"Izazov je bez sumnje ogroman, ali čvrsto vjerujem da imamo potreban kvalitet u ekipi da naš veliki cilj zajedno ostvarimo", naveo je Rajs u saopštenju.

On je na klupi zamijenio Franka Kramera, koji je prošle nedjelje otpušten posle samo četiri mjeseca i niza od pet poraza. Sportski direktor Rouven Šreder je u srijedu dao otkaz iz ličnih razloga.

Rajs je prošle sezone uspio da ostane sa Bohumom u Bundesligi posle dolaska iz druge lige, ali je ove sezone otpušten pošto je ekipa izgubila prvih šest utakmica u sezoni.

Posljednju utakmicu koju je vodio u Bohumu bio je poraz od Šalkea 1:3.

Rajs je danas vodio ekipu na treningu uoči utakmice protiv Frajburga u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније