Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

09. 05. 2023. 17:12 >> 17:18

PRIČA KOJA KRUŽI VEĆ PET GODINA

Šamani "skinuli čini" sa Gvardiole, sada može da osvoji Ligu šampiona

Bivši agent Jaja Turea, Dimitri Seluk, izjavio je da su afrički šamani skinuli čini sa Pepa Gvardiole i da će sa Mančester Sitijem ubrzo osvojiti Ligu šampiona.

"Mogu da kažem da su šamani skinuli čini. Imaju dobre šanse da osvoje Ligu šampiona ove godine. Ali šta god da se desi, sigurno će je osvojiti u naredne tri godine. Javljam se prije utakmice sa Real Madridom da kažem svima u klubu (Mančester Sitiju) i njihovim navijačima da imaju moju podršku", izjavio je Seluk.

Priča o Gvardiolinom "prokletstvu" i afričkim šamanima traje još od 2018. godine, kada je španski trener odlučio da izbaci Turea iz startne postave Sitija i tako, kako smatra Seluk, završi karijeru igrača.

"Gvardiola je okrenuo Afriku protiv sebe, mnogi navijači su se okrenuli protiv Mančester Sitija. I siguarn sam da mnogi afrički šamani neće dozvoliti Gvardioli da osvoji Ligu šampiona. Ovo će za njega biti afričko prokletstvo, život će pokazati da li sam bio u pravu. Činjenica je da je Gvardiola završio Jajinu karijeru u Sitiju. To nije čak ni greška, već zločin. A bumerang će se vratiti, Pep. Vidjećete šta su afrički šamani, zapamtite ovo", izjavio je Seluk prije pet godina.

Tureu je, upravo, posle sezone 2017/18 krenuo pad karijere, pa je tako, nakon osam godina provedenih u dresu Sitija, prešao u Olimpijakos za koji je odigrao samo dva meča, a već naredne godine završio karijeru u kineskom Kingdau.

Da ima nešto u vezi "prokletstva šamana" i Pepovog osvajanja Lige šampiona, govore i rezultati sami za sebe.

Od kada su "bačene čini" menadžer Sitija nikada nije podigao "ušati" pehar.

Jednom su ispali u četvrtfinalu od Totenhema, naredne godine je sezona prekinuta zbog Korone, zatim su eliminisani od Čelisja u finalu 2021. godine, a prošle sezone su poraženi od Real Madrida u polufinalu.

Priliku da provjeri da li su "čini" zaista skinute, Gvardiola će imati već u dvomeču, upravo, protiv Reala.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније