Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

16. 07. 2023. 09:33 >> 09:33

KAPITEN VELSA

Aron Remzi se vratio u Kardif

Kapiten fudbalske reprezentacije Velsa Aron Remzi potpisao je dvogodišnji ugovor sa Kardifom.

Remzi je u četvrtak obavio ljekarske preglede i vratio se u Kardif gdje je počeo karijeru, igrao od 2006. do 2008. godine, a zatim i na pozajmici 2011. godine.

On je u klub iz engleskog Čempionšipa došao iz Nice, koja je potvrdila da je sa 32-godišnjim fudbalerom sredine terena sporazumno raskinut ugovor.

"Nevjerovatno je vratiti se ovdje. Uvijek sam mislio da ću se vratiti jednog dana i sada je pravo vrijeme za to. Vratiti se sa porodicom i biti okružen poznatim licima je briljantno i drago mi je sam što sam se sada vratio. To mi je nedostajalo u posljednjih godinu dana i bilo je važno da se okružim njima", rekao je Remzi, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

On je dodao da je cilj da se klub vrati u vrh.

"Navijač sam Kardifa, gledao sam ih tokom godina kada sam bio odsutan, imali smo padove ali i velike uspone, igrali u Premijer ligi i predstavljali Kardif na velikoj sceni. To je moj cilj, da pomognem saigračima i klubu da se vratimo u vrh. Mnogo puta sam govorio da toliko dugujem Kardifu, navijačima, svima koji su bili u klubu kada sam se probijao kao dečak. Ovo je za mene sada pun krug, biti dio ovog tima sada, nadam se da ćemo ostvariti ciljeve, nema boljeg osjećaja od toga", dodao je Remzi.

Remzi je prošao sve mlade selekcije Kardifa, a igrao je još za Arsenal, Juventus, na pozajmicama u Notingem Forestu i Rendžersu, a od avgusta 2022. za Nicu.

Za reprezentaciju Velsa odigrao je 82 utakmice i postigao 20 golova.

Takođe je igrao i za olimpijski tim Velike Britanije, na pet utakmica postigao je gol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније