Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

13. 10. 2023. 11:08 >> 12:19

KVALIFIKACIJE ZA EP

El Šaravi pozvan u reprezentaciju Italije umjesto Zaniola i Tonalija

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Lućano Spaleti pozvao je danas napadača Rome Stefana el Šaravija kako bi nadoknadio odlazak Sandra Tonalija i Nikole Zaniola koji su u središtu istrage o nedozvoljenom sportskom klađenju.

Fudbalski savez Italije je saopštio da će se El Šaravi pridružiti reprezentaciji i da će biti na raspolaganju selektoru na jutarnjem treningu.

El Šaravi, koji je za reprezentaciju Italije upisao 29 nastupa i šest golova, nije odigrao nijednu utakmicu za nacionalni tim od marta 2021. godine.

Njegov povratak u reprezentaciju, pomalo iznenađujuć, omogućila je afera koja je ove nedjelje potresla italijanski fudbal.

Trojica igrača, uključujući Tonalija, koji je ovog ljeta prešao iz Milana u Njukasl, i Zaniola, koji je u julu otišao iz Rome u Aston Vilu, ispitala je policija zbog učešća u sportskom klađenju.

Istražitelji su se u četvrtak popodne pojavili u trening centru reprezentacije u blizini Firence da obavijeste Tonalija i Zaniola da su pod istragom i da ih ispitaju.

Reprezentacija Italije , koja je druga u Grupi C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, igra u subotu protiv Malte u Bariju, dok će tri dana kasnije gostovati prvoplasiranoj Engleskoj na Vembliju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније