Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

13. 10. 2023. 18:05 >> 18:05

KADA MU ISTEKNE UGOVOR NA KRAJU SEZONE

Siti planira veliki transfer: Gvardiola želi Krosa u Mančesteru

Vezista Reala, Toni Kros, počeo je svoju jubilarnu desetu sezonu u Madridu, a prema pisanjima pojedinih medija, vrlo mouguće i posljednju, pošto postoje naznake da bi mogao da se preseli na Ostrvo.

Kako prenosi Mundo Deportivo, menadžer Mančester Sitija, Pep Gvardiola, izrazio je želju da dovede Njemca u redove "Građana" kada mu na kraju sezone istekne ugovor sa "Kraljevskim klubom".

Gvardiola je već sarađivao sa Krosom u minhenskom Bajernu u sezoni 2013/14, nakon čega je fudbaler prešao u Real Madrid.

Čelnici Sitija, navodno su sprmemni da njemačkom veziti ponude godišnju platu između 13 i 15 miliona evra, što je skoro duplo manje od 25 miliona koliko trenutno prima u Realu.

Problem sa kojim bi Mančester Siti mogao da se suoči je to što je Kroos ranije izjavio da želi da završi karijeru u Madridu, pa je pitanje kako će ga ubijediti da im se pridruži sljedećeg ljeta.

Kros (33) polako gubi mjesto u startnoj postavi kod Karla Anćelotija, a sve više šansu dobijaju mlađi igrači poput Čuamenija, Kamavinge i Belingema, a pitanje je koliko bi prostora dobijao i kod Gvardiole, ukoliko odluči da se preseli na Ostrvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније