Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 09. 2014. 14:38 >> 15:47
51

OGLASIO SE DRINČIĆ

Brnović zna zašto sam otišao

Reprezentativac Crne Gore, koji je napustio reprezentaciju uoči meča s Moldavijom, Nikola Drinčić, negirao priče da je Partizan razlog zbog čega je odlučio da "hrabre sokole” ostavi na cjedilu.

"To nema veze sa Partizanom i nemam ja nikakav problem. Razloge što sam napustio reprezentaciju ću sačuvati za sebe. Ali, ponavljam, to nema nikakve veze sa Partizanom i nema potrebe da iko priča protiv kluba, jer to nema nikakve veze sa mojom odlukom. Ti što su rekli, oni znaju zašto sam otišao, jer su prisustvovali tom razlogu”, rekao je Drinčić za MOZZART Sport.

Kazao je i da ostaje vjeran Partizanu.

“Što se Partizana tiče, ginuću za svaku loptu i pomoći drugovima koliko mogu i znam", kazao je Drinčić.

Drinčić napustio reprezentaciju

Nastavljaju se šokovi za crnogorsku reprezentaciju uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, kao da problemima nema kraja – na povrede Marka Baše i Stevana Jovetića, nadovezao se Nikola Drinčić, koji je napustio reprezntaciju Crne Gore!

Jedan od najvažnijih igrača u našoj selekciji ostavio je ekipu samo dan pred veoma važni meč sa Moldavijom! Selektor Branko Brnović je na konferenciji za medije zaledio crnogorsku sportsku javnost!

"Nikola Drinčić je napusto reprezentaciju. To nas je mnogo poremetilo. Problem nije ovdje, bio je pod velikim pritiskom", poručio je Brnović.

Što je još gore, ne zna se da li će Drinčić više ikada obući "crveni" dres.

"Ne znam. Vidjećemo. Sada moram da razmišljam samo o ovoj utakmici", dodao je Brnović.

Sa druge strane, kapiten naše reprezentacije, Mirko Vučinić, kazao je da su nam za plasman na Evropsko prvenstvo potrebna tri borba protiv Moldavije.

Selektor Brnović izjavio je da i pored brojnih problema sa povredama vjeruje da Crna Gora može pobijediti Moldaviju.

Пратите нас на

Коментари51

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније