Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 10. 2014. 20:18 >> 21:17

KVALIFIKACIJE ZA EP

Minimalci Engleske i Ukrajine

U trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, fudbalske reprezentacije Engleske i Ukrajine ostvarile su minimalne pobjede (1:0) protiv Estonije, odnosno Makedonije.

Englezi su u grupi E mnogo teže nego što se očekivalo došli do trijumfa u Estoniji. Ipak, ekipa Roja Hodžsona kući se vraća sa tri boda, što je svakako najbitnije za njih.

Otpor domaćih slomio je Vejn Runi u 74. minutu, kada je iz slobodnjaka zatresao mrežu.

Engleska sada ima devet bodova iz tri kola, a Estonija tri. U grupi E nalaze se još Litvanija, Slovenija, Švajcarska i San Marino.

U meču grupe C, Ukrajina je upisala tri boda pred svojim navijačima protiv Makedonije. U prvom poluvremenu viđena je mnogo bolja igra i više šansi na obje strane. I gosti su imali svoje prilike, ali do gola su stigli Ukrajinci. Pogodio je Sidorčuk u sudijskoj nadnoknadi.

Ukrajina je početkom nastavka promašila penal, ali nije kažnjena, pa je ostalo 1:0. Ukrajina je tako upisala drugu pobjedu u tri kola, dok su Makedonci ostali na tri boda.

U istoj grupi u terminu od 20:45, igraju se još dva meča. Bjelorusija dočekuje Slovačku, dok će Španija igrati u Luksemburgu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније