Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 12. 2014. 14:47 >> 14:44

NEUSPJEŠAN TRENERSKI DEBI

Roberto Karlos napustio Sivaspor

Bivši brazilski reprezentativac Roberto Karlos više nije trener turskog Sivaspora.

Karlos sa Sivasporom nije uspio da ostvari željeni rezultat u ovoj sezoni, nakon 14 odigrnih kola osvojio je samo 10 bodova i nalazi se na 17. poziciji tabele truskog prvenstva, a poraz od Istanbul Basaksehira na domaćem terenu (0:2) bila je "kap koja je prelila času".

Roberto Karlos je na klupu Sivaspora doveden početkom prošle sezone koju je završio na 5. mjestu sa 53 osvojena boda. Iako bi trebao da nastupa u Ligi Evropi, zbog namještanja utakmica klub je suspendovan u evropskim takmičenjima.

Za Karlosa, Sivaspor je bio prvo trenersko iskustvo. Prije toga je obavljao funkciju pomoćnog trenera u ruskom Anžiju, u kojem je završio igračku karijeru. Pored Anžija, igrao je za Palmeiras, Inter, Real Madrid, Fenerbahče i Korintijans. Najveće upjehe imao je u dresu Reala, u kojem je igrao punih 11 godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније