Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Sportska centrala ]

02. 09. 2015. 17:13 >> 17:02

IDUĆE GODINE

Dijamantidis najavio povlačenje

Legendarni grčki košarkaš i igrač Panatinaikosa Dimitris Dijamantidis odlučio je da nakon ove sezone okači patike “o klin” i kaže zbogom profesionalnoj košarci.

“Odluka je donijeta, više ne razmišljam o tome. Želim da odigram još jednu sezonu i karijeru završim na najbolji način. Cilj mi je da budem zdrav i pomognem ekipi da osvoji trofeje. Ako uspijemo u tome, takav završetak karijere bi bio najbolji za mene”, rekao je Dijamantidis.

On je igrač koji je čak devet puta bio šampion Grčke sa Panatinaikosom, a pritom je i tri puta podizao pehar Evrolige. Posljednji put se to dogodilo 2011. godine kada je i osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača tog takmičenja.

Tokom svoje karijere stekao je reputaciju kao odličan šuter, međutim ističe se i u odbrani a najbolji pokazatelji tome jesu nagrade koje je osvajao kao najbolji defanzivac Evrolige. Tu nagradu je osvojio čak šest puta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније