Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 04. 2016. 17:35 >> 17:52

SPORAZUMAN RAZLAZ

Marić napustio Budućnost, i Divou precrtan

Košarkaški klub Budućnost VOLI završnicu domaćeg šampionata igraće bez centra Aleksa Marića, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Marić je trebao da bude jedan od trojice stranaca u završnici Erste Superlige, ali je pred sam kraj isteka roka za registraciju igrača došlo do promjene.

Iskusni centar, koji je prošlog ljeta obukao dres Budućnosti, do kraja sezone će nastupati za španski Obradoiro, objavio je na Tviteru njegov menadžer Miško Ražnatović.

Mariću je to treći španski klub u karijeri. Ranije je igrao za Granadu i Gran Kanariju.

Takođe, stručni štab podgoričkog kluba Budućnost je odlučio da je prekobrojan i Kanađanin Džozef Divou.

U pohodu na novu titulu crnogorskog prvenstva, za "plave" će nastupati srpski internacionalac Tadija Dragićević, reprezentatvac Hrvatske Robert Rikić i Amerikanac Džulijus Dženkins.

Nakon neuspjeha u ABA ligi, Budućnost, sa novim trenerom na klupi, Igorom Đaletićem, želi da potvrdi dominaciju u domaćem šampionatu. "Plavi" su od obnove nezavisnosti Crne Gore osvojili sve titule.

U četvrfinalu će se sastati sa bjelopoljskim Jedinstvom. Prvi meč na oprogramu je sjutra od 20 sati, u Sportskom centru "Morača".

Istog danas Mornar u baru dočekuje ekipu Lovćen Basketa, dok se u srijedu u Nikšiću sastaju Sutjeska i Ibar, a u Tivtu domaću Teodo i Ulcinj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније