Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: O.Z.

22. 08. 2016. 18:32 >> 18:12

U KOLAŠINU

Budućnost predstavila pojačanja

Markus Vilijams i Džej Ar Rejnolds pridružili su se košarkašima Budućnosti na pripremama u Kolašinu i na konferenciji za medije u hotelu Bjanka razgovarali sa novinarima, kao i još jedan novajlija Boris Savović. Trener Vlado Šćepanović istakao da su uslovi za rad u Kolašinu izvanredni.

Markus Vilijams je imao priliku da se upozna sa Budućnost VOLI i Podgoricom tokom igranja za Crvenu zvezdu.

“Ono što sam znao i ranije o Budućnost VOLI je da je ovo mjesto gdje se traži najbolje. Prošle sezone tim je bio prvi na kraju ligaškog dijela ABA lige, prije toga takođe blizu vrha... Sada sam tu da pokušam da pomognem, da se konačno ostvare ti najveći ciljevi. Ovo je odlična grupa igrača, novi trener koji je na početku karijere i kome ću uvijek pomagati. Iskreno, uzbuđen sam, želim da sezona počne što prije”, dodao je Vilijams, prenosi sajt kluba.

Prije 12 godina Vilijams i Rejnolds igrali su za srednjoškolski tim Ouk Hil akademije u Vrdžiniji i sada su ponovo zajedno.

“Mislim da će ponovo biti zabavno, Džej Ar je odličan igrač, pokazao je to i prije dvije sezone ovdje, dobro se sjećam toga. Meni je uvijek zabavno da igram sa odličnim igračima, još kad je tu neko sa kojim dijelim istoriju”, kazao je Vilijams.

Rejnolds je saopštio kako je zadovoljan što će ponovo obući "plavo-bijeli" dres.

“Dobili smo igrača koji je jako nesebičan, koji uvijek ima rješenja, samo traži da mu se otvorite. Izuzetno sam uzbuđen što sam opet tu, jer je Budućnost Voli za mene poput drugog doma. Način na koji smo završil sezonu prije dvije godine ostavio mi je gorak ukus. Želio sam što prije da se vratim, da pokušam da uradim ono što se od mene očekuje i bolje i drugačije. Mislim da imamo sjajan tim, novog trenera sa novom vizijom”, naveo je Džej Ar.

Boris Savović je jedan od igrača koji je od starta na pripremama, a u ovoj sezoni nastupiće treći put za Budućnost.

“Došli smo u Kolašin sa jasnim ciljem, da se što bolje pripremimo za izuzetno tešku sezonu u kojoj igramo na više frontova. Valja iskoristiti ovo vrijeme da se spremimo fizički i da se upoznamo. Odlično poznajem i sistem kluba i organizaciju, tako da ne sumnjam da ćemo biti dobra cjelina, gdje će svi, igrači, treneri i uprava, imati isti cilj. Daćemo sve od sebe, pred nama je važan period. Očekivanja su velika, ali svjesni smo toga”, kazao je krilni-centar "plavih".

Trener Vlado Šćepanović kazao je da o pojačanjima ne treba trošiti previše riječi.

"Meni je drago što su tu i što imamo zajedničke ciljeve. Imamo izvanredne uslove za rad, a ono što je veoma bitno su bazične pripreme. Od prvog dana smo krenuli da radimo na kondiciji, a polako ulazimo u rad sa loptom. Igrači upoznaju principe koji će se primjenjivati u igri tokom sezone. Nama je veoma bitno da se što prije kompletiramo. U Kolašinu ćemo boraviti još desetak dana, i dalje će biti u fokusu kondicione pripreme. Čeka nas duga sezona, a treba još pet igrača da se priključi timu”, kazao je Šćepanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније