Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 08. 2021. 12:42 >> 12:42

BORBA ZA MUNDOBASKET

Todorović: Ozbiljno shvatiti sve protivnike

Košarkaši Crne Gore od četvrtka će se u "Bemax areni" boriti sa Danskom i Islandom za jedno od prva dva mjesta i nastavak kvalifikacija za Mundobasket.

"Crveni" su se okupili 19. jula, proveli dvije sedmice na Zlatiboru, pa odigrali dvije prijateljske utakmice sa Sjevernom Makedonijom u Poljskoj.

"Što se tiče priprema, zadovoljni smo urađenim. Za protivnike se spremamo, već smo ih upoznali i kroz utakmice ćemo vidjeti jesmo li pripremili sve kako treba", kazao je krilni centar Marko Todorović.

Opominje da se rivali moraju ozbiljno shvatiti.

"Uradićemo što je do nas, odradili smo skauting. To su ekipe koje igraju sa mnogo posjeda, vrlo brzu košarku, ali mi ćemo pokušati da uspostavimo neki naš ritam utakmice koji nam više odgovara. Pokušaćemo da vidimo gdje je naša prednost, ako je to u reketu igraćemo preko centara. Danska ima izuzetno brze igrače, dok u Islandu ima jedan malo viši centar koji je sporiji. Ipak i oni igraju brzo sa dosta šuteva", rekao je Todorović.

U "balon" su ušli Igor Drobnjak, Nikola Ivanović, Mašan Vrbica, Petar Piopović, Jovan Kljajić, Aleksa Popović, Dino Radončić, Marko Todorović, Vasilije Baćović, Filip Barović, Pavle Đurišić, Milija Miković, Radosav Spasojević i Džastin Kobs.

"Nije jednostavno igrati uvijek sa različitih 12 igrača, ali svi imamo iste uslove, kako je nama, tako je i drugim reprezentacijama. Nećemo o tome da mislimo, već da gledamo kako što bolje da se spremimo i da to izgleda kao da smo cijelu godinu zajedno, iako znamo da to ne može biti tako, ali trudićemo se da to izgleda kako treba", poručio je Todorović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније