Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К. [ Beta ]

16. 02. 2023. 19:05 >> 19:04

IZGUBIO MJESTO U TIMU

Kevin Lav razgovara sa Klivlendom o otkupu ugovora

Košarkaš Klivlenda Kevin Lav razgovara sa upravom tog NBA kluba o otkupu ugovora, pošto je izgubio mjesto u timu.

Lav je ušao u poslednju godinu četvorogodišnjeg ugovora vrijednog 120 miliona dolara.
On nije igrao u poslednjih 12 utakmica, a njegovi menadžeri razgovarali su sa upravom Kavalirsa o otkupu ugovora, naveo je danas anonimni izvor agencije Asošiejted pres.

Lav je dobro igrao na početku sezone, ali je pao u formi nakon povrede palca. Kada su se posle povreda u tim vratili Din Vejd i Riki Rubio, 34-godišnji Lav je dobio manju minutažu, a nedugo zatim izgubio je mjesto u ekipi. Njegov status otežao je i dolazak Denija Grina.

Do sada nije postignut dogovor, a očekuje se da će sve biti završeno tokom pauze u NBA ligi zbog ol-star vikenda, koji je na programu 18. i 19. februara u Solt Lejk Sitiju.

Lav je u Klivlendu od 2014. godine i jedan je od najzaslužnijih za osvajanje titule 2016. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније