Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

14. 04. 2023. 11:52 >> 11:52

UVEO BI PLEJ-IN

Itudis: Evroligi su potrebne promjene, malo je osam ekipa u plej-ofu

Trener Fenerbahčea Dimitris Itudis kazao je poslije poraza od Crvene zvezde da bi trebalo mijenjati format Evrolige.

On smatra da treba više timova da da igra u plej-ofu.

"Mislim da su Evroligi potrebne promjene. Konkretno, smatram da bi trebalo da se uvede plej-in, nešto nalik onom u NBA ligi, kako bi navijači imali više mečeva za uživanje. Pogledajte, takmičenje ima 18 ekipa, a u plej-of se plasira njih osam, što je 50 odsto. To je malo", rekao je Ituds i dodao:

"To sam pričao i dok sam bio na klupi CSKA i nije stvar u tome da li će Fener proći dalje ili ne, već zaista mislim da nešto treba da se mijenja. Voluo bih da mi treneri kažemo šta mislimo na tu temu".

Fener je nakon sinoćeg poraza sedmi na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније