Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

31. 07. 2023. 18:50 >> 18:51

PROBLEM ZA SELEKTORA "HELENA"

Itudis skratio spisak, Adetokumbo pod znakom pitanja za SP

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke, Dimitris Itudis skratio je danas spisak za predstojeći Mundobasket, a na njemu nema Janisa Adetokumba.

As Milvokija ima problema sa koljenom, ali još uvijek nije definitvno otpisan.

"To će nam saopštiti doktori reprezentacije i ljekari iz Milvoki Baksa, on se trudi da igra za Grčku, ali povreda je takva da će uskoro biti na reevaluaciji i saznaćemo da li će moći da igra ili ne", saopštio je Itudis.

Od ranije je poznato da su otpali Nik Kalates i Kostas Slukas.

Grčka je na Mundobasketu u grupi sa SAD, Jordanom i Novim Zelandom. Ova grupa ukršta se u drugoj fazi sa grupom u kojoj su Crna Gora, Litvanija, Meksiko i Egipat.

Na spisku su: Tomas Vokap, Dimitris Moraitis, Mihalis Luncis, Janulis Larencakis, Lefteris Bohoridis, Panajotis Kalaicakis, Vasilis Toliopulos, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Nikos Rogavopulos, Tanasis Adetokumbo, Dinos Mitoglu, Dimitris Agravanis, Manos Hacidakis, Jorgos Papajanis, Kostas Adetokumbo, Jorgos Calburis.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније