Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш.

19. 06. 2023. 22:29 >> 22:30

NAKON POBJEDE NAD ITALIJOM

Vučetić i Živković: Spremale smo se za ovo, borbenost je presudila

Košarkašice Jelena Vučetić i Dragana Živković iznijele su svoje utiske nakon prolaza u četvrtfinale i pobjede nad Italijom 63:49.

"Spremali smo za ovo, išli utakmicu po utakmicu, dan po dan, sve se poklopilo i pobijedili smo. Naravno, srce smo ostavili na terenu, borili se i to je bio ključ današnje igre." kazala je Vučetić.

Priprema je imala veliku ulogu za ishod utakmice.

"Definitivno smo se dobro pripremili, nije bilo previše vremena za pripremu, jutros je bio taj trening, ali sve je urađeno onako kako je i dogovoreno."

Slijedi put u Sloveniju i meč sa Francuskom.

"Idemo dan po dan, kao i do sada, borićemo se i vidjećemo do čega će to na kraju dovesti. Igra se jedna utakmica, nema pravila, svaki rezultat je moguć."Saigračica Dragana Živković takođe ističe značaj borbenosti i zajedništva.

"Od prvog dana smo vjerovale u ovo, došli smo sa ciljem da damo sve od sebe i ostavimo srce na terenu. Ponosna sam na svoj tim, igramo srcem za Crnu Goru."

Slijedi četvrtfinalni meč sa Francuskom.

"Imamo dva dana odmora, moramo to iskoristiti da se što više odmorimo. Slijedi Francuska, idemo korak po korak, vjerujemo da ih možemo pobijediti. Želimo da predstavimo nas, naš rad i Crnu Goru na najbolji mogući način."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније