Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

26. 12. 2023. 16:57 >> 16:57
Čitaj mi:

NOVO POJAČANJE "PLAVO BIJELIH"

Tanasković: Znam šta Budućnost znači za Crnu Goru

Nikola Tanasković pojačao je redove Budućnost Volija, nakon odličnih partija ove sezone u dresu Igokee.

Košarkaš koji igra na poziciji četvorke (ali može po potrebi da pokrije sve od tri do pet), govorio je za klupski sajt je govorio o svojim očekivanjima i košarkaškim uzorima.

"Iskreno bio sam jako uzbuđen zbog poziva, radi se o većem rangu takmičenja, jačem takmičenju i znam šta znači igrati za Budućnost, šta Budućnost znači za Crnu Goru. Radiću i trudiću se da očekivanja koja imam i koja klub ima od mene sprovedem u djelo", kazao je on.

On je u Igokei igrao sa nekoliko bivših igrača podgoričkog kluba, Zoranom Nikolićem, Nemanjom Gordićem i Edinom Atićem.

"Radi se o sjajnim momcima i o sjajnim igračima. Razgovarali smo o Budućnosti i o košarci generalno. Mislim da su oni svi imali zapažene role u klubu i nadam se da će i oni ostvariti svoje ciljeve i igrati na ozbiljnim nivoima. Svakako su već igrali na ozbiljnom nivou i mogu da igraju jer se radi o vrhunskim igračima".

Da mora ipak da izabere jednog igrača Budućnosti kao svog omiljenog, to bi bio Nemanja Gordić.

"Sa njim sam se baš povezao poslednjih nekoliko mjeseci što smo igrali zajedno. Bili smo jako bliski i jako dobri i mislim da se radi o fantastičnom igraču".

Tanasković očekuje pobjede.

"Naravno da su očekivanja pobjede. Očekujem dobre igre cijele ekipe, a kada sam ja u pitanju nadam se da ću ispuniti očekivanja koja klub ima od mene i da ću opravdati svoju ulogu. Znam da ću dati sve od sebe da na terenu izgledam što najbolje mogu", naveo je on.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније