Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 01. 2024. 19:14 >> 19:56

EMOTIVNO U "MORAČI"

Budućnost se oprostila od Dejana Milojevića

Budućnost i Ulm igraju u "Morači" u okviru Evrokupa, a uoči meča igrači, navijači i prijatelji oprostili su se od legendarnog Dejana Milojevića, koji je preminuo prethodne srijede od posljedica srčanog udara.

Pola sata prije početka duela je pušten kratkometražni film o sjajnom igraču, koji je kasnije bio i trener "plavih". Po završetku videa, uslijedio je veliki aplauz i skandiranje legendi kluba. 

Košarkaši Budućnosti su potom na zagrijavanje izašli u majicama sa likom Milojevića, a na njima je pisalo “Zauvijek sa nama”.

Nakon toga, uoči samog početka, navijači Budućnosti, popularni "Varvari", istakli su koreografiju u čast Milojevića.

Milojević je za Budućnost igrao od 2000. do 2004. godine, a 2001. godine je sa "plavima" osvojio duplu krunu.

U Podgoricu se vratio u januaru 2021. kao trener i ekipu vodio do duple krune u Crnoj Gori, finala AdmiralBet ABA lige, te četvrtfinala Evrokupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније