Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

21. 02. 2024. 17:42 >> 17:44
Čitaj mi:

NOVI IZAZOV

Mijović napustio SC Derbi, preuzeo tim sa Kosova

Crnogorski košarkaški trener Petar Mijović napustio je radno mjesto trenera u mlađim kategorijama SC Derbija i preuzeo ekipu kosovskog Golden Igl Jilija.

Mijović je prija angažmana u SC Derbiju vodio ekipu Budućnosti sa kojom je raskinuo saradnju nakon serije loših rezultata.

Crnogorski stručnjak je već predvodio neki tim sa Kosova, jer je u periodu od 2015. do 2017. bio na klupi Baškimija, ranije je vodio i Sigal iz Prištine. 

Klub iz Suve Reke trenutno je na četvrtom mjestu Superlige Kosova sa 33 boda. Lider tamošnjeg šampionata je Trepča sa 40, za koju nastupa crnogorski košarkaš Amin Hot.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније