Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

03. 04. 2024. 10:25 >> 22:40
Čitaj mi:

božić treći put ove sezone mvp

Luka Božić MVP ABA lige za mart

Košarkaš Zadra Luka Božić proglašen je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) ABA lige za mart.

Košarkaš Zadra Luka Božić proglašen je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) ABA lige za mart.

Zadar je u martu pobijedio na tri od pet utakmica, a Božić je i tokom ovog mjeseca dominirao na terenima regionalnog takmičenja i na kraju je treći put ove sezone ponio priznanje za najkorisnijeg igrača mjeseca.

Božić je u martu prosečno bilježio 18 poena, 7,6 skokova, sedam asistnecija, uz prosječan indeks korisnosti 24,4.

Pošto je Luki Božiću ovo treća mjesečna MVP nagrada, jasno je da on polako ulazi u istoriju ABA lige.

"Za mene lično je ovo velika čast. Uvijek je poseban osjećaj kada postignete nešto veliko, što će zauvek ostati zapisano u istoriji lige", rekao je Božić za sajt ABA lige.

Kolo prije kraja regularnog dela sezone, Zadar je šesti na tabeli sa 14 pobjeda i 11 poraza. Božić je naveo da je hemija u timu jedan od ključnih razloga za uspjeh Zadra ove sezone.

"Imamo bolji rezultat nego prošle sezone. Godinu dana smo stariji, iskusniji i bolje se poznajemo. Hemija je na pravom nivou. Ja lično pokušavam da pomognem svom timu na najbolji mogući način i oni meni pomažu da pokažem šta umem", rekao je Božić.

Plej-of ABA lige počinje uskoro, a Božić je istakao da će se njegov tim boriti do kraja.

"Sigurno da se od Zadra očekuje borba do kraja. Mi smo tim koji nikad ne odustaje i to je naš zaštitni znak", rekao je Božić.

Košarkaši Zadra će u posljednjem, 26. kolu ABA lige gostovati Partizanu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније