Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 04. 2015. 18:38 >> 18:33

LISAC NAJAVIO

Uskoro rekonstrukcija lige

Generalni menadžer ABA lige Roman Lisac najavio je da će regionalno takmičenje uskoro biti rekonstruisano.

"Svi klubovi su pokazali totalno jedinstvo, oni ovu ligu osjećaju kao svoju, prije svega jer idemo u rekonstrukciju lige, koja je prihvaćena i uskoro će sve biti jasno", rekao je Lisac novinarima u Beogradu.

Lisac je istakao da se novi koncept regionalnog takmičenja priprema i da će biti završen do 15. maja.

"Tada će se sve znati šta i kako. To je bio problem, koji je riješen. Ne vidim razloga da se priča bilo kakva priča o nekoj novoj ligi i verujem da će klubovi popustiti jer je to sada njihovo. Klubovi su osnovali, klubovi će i ugasiti ligu", kazao je Lisac.

Generalni menadžer je otklonio dilemu o tome koliko će Jadranska liga imati mjesta u Evroligi naredne sezone.

"Nema nedoumica, imamo dva mjesta za Evroligu. Kroz to smo prolazili onda kada je trebalo da budemo koncentrisani samo na plej-of. Kako baš sad da se napada kada se igra plej-of", naveo je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније