Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Beta ]

07. 08. 2018. 23:30 >> 23:12

NADA SE PROFESIONALNOM UGOVORU

Bolt na probi u australijskom fudbalskom klubu

Nekada najbolji atletičar svijeta, Jamajčanin Jusein Bolt, izrazio je danas nadu da će se u australijskom Sentral Koust Marinersima izboriti za prvi profesionalni fudbalski ugovor.

"Veoma sam uzbuđen što sam došao u Australiju i želio bih da se zahvalim vlasniku i Upravi kluba za ovu priliku", rekao je Bolt.

Osmostruki olimpijski šampion u sprintu i svjetski rekorder, poslije neuspjeha u Borusiji iz Dortmunda i južnoafričkom Mamelodiju, odlučio da se oproba u australijskom prvoligašu Sentral Koust Marinersima.

Bolt je rekao da mu je profesionalno igranje fudbala oduvijek bila velika želja i nada se da će mu se u Australiji ostvariti ta želja.

"Znam da je za to potrebno mnogo napornog rada i treninga, ali vjerujem da mogu da dođem do tog nivoa i zaigram u A-ligi", rekao je ovaj 31-godišnjak.

U saopštenju Sentral Koust Marinersa navodi se da mu proba u klubu ne garantuje profesionalni ugovor, ali mu pruža šansu da dođe do njega.

Bolt će se na probi u sjevernom Sidneju pojaviti kasnije tokom avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније