Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

И.Ш. [ Mina ]

05. 10. 2023. 12:58 >> 13:02

OD 6. DO 8. OKTOBRA

Ulcinj domaćin Simpozijum sportskih novinara jugoistočne Evrope

Simpozijum sportskih novinara jugoistočne Evrope na temu Regionalna fudbalska liga, da ili ne? biće održan od petka do nedjelje na Adi Bojani, u organizaciji Udruženja sportskih novinara Crne Gore (USNCG) i Fudbalskog centra Caušević.

USNCG saopštilo je da će eminentni novinari i stručnjaci iz regiona iz svog ugla govoriti o prednostima i nedostacima, ali i budućnosti i zamkama koje bi pratile realizaciju tog takmičenja.

Na tu temu govoriće Lazar Nanev iz Sjeverne Makedonije, Zoran Kanački iz Srbije, Mirza Kolar iz Bosne i Hercegovine, predsjednik USNCG Veselin Drljević i portparol Fudbalskog saveza Branko Latinović.

Svoje aktivnosti predstaviće Paraolimpijski komitet, u čije ime će generalni sekretar Miloš Ranitović govoriti na temu Parasport u Crnoj Gori od Pekinga do Pariza, kao i Crnogorski savez sportske rekreacije Sport za sve, čiji će predsjednik Skupšine Budimir Bijelić predstaviti Programske aktivnosti Crnogorskog saveza sportske rekreacije Sport za sve.

Na temu Sportsko novinarstvo između realnog i mogućeg govoriće član Upravnog odbora USNCG Boro Odalović.

Za učesnike i goste skupa u Ulcinju organizatori su pripremili krstarenje Jadranskim morem i rijekom Bojanom, obilazak ulcinjskog Starog grada i Fudbalskog centra Caušević i posjetu poznatoj Vinariji "Milović".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније