Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ RSCG ]

05. 11. 2020. 18:31 >> 18:36

SIMOVIĆ I RADOJEVIĆ NAKNADNO POZVANI

"Lavovi" negativni na koronavirus, bez Ševaljevića na Rumune

Svi igrači i članovi stručnog štaba muške seniorske reprezentacije, kao i predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda, negativni su na koronavirus, pokazali su testovi koji su odrađeni uoči puta za Rumuniju, koja će u nedjelju biti protivnik „lavovima“ u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

U odnosu na duel protiv Kosova u kojem je naša reprezentacija slavila (32:25) na startu kvalifikacija, selektor Zoran Roganović neće moći da računa na kapitena Vaska Ševaljevića i Rista Vujačića, koji se moraju vratiti u svoje klubove.

Naknadno su pozvana dva igrača sa šireg spiska – bek Igor Radojević i pivot Nebojša Simović, koji bi saigračima trebalo da se pridruže u Rumuniji.

„Lavovi“ u u petak ujutro lete u Beograd, a potom autobusom nastavljaju put do Baja Marea, gdje u nedjelju sa Rumunijom igraju možda i ključni meč za plasman na šampionat u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru 2022. godine.

Duel u Baja Mareu počinje u 17 sati i 25 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније