Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Beta ]

19. 02. 2021. 17:36 >> 17:35

VRAĆA I MIRKULOVSKOG

Lazarov pozvao sebe u reprezentaciju

Novi selektor rukometne reprezentacije Sjeverne Makedonije Kiril Lazarov objavio je danas širi spisak od 35 igrača za dva kvalifikacijska meča sa Danskom, na kojem se na posljednjem mjestu nalazi njegovo ime.

Na širem spisku Lazarov za predstojeće mečeve kvalifikacija za Evropko prvenstvo 2020, nalazi se i povratnik u reprezentaciju Filip Mirkulovski, igrač njemačkog Veclara.

Mirkulovski će, zajedno sa Lazarovim, biti trener-igrač u nacionalnoj selekciji Sjeverne Makedonije, kao dio stručnog štaba novog selektora.

Pored Mirkulovskog koji ima status trenera igrača, u stručnom štabu selekora Lazarova su još tri pomoćna trenera – Branislav Angelovski, Aco Jonovski i Biljana Crvenkovska.

Reprezentacija Sjeverne Makedonije treći po redu meč u kvlifikacionoj grupi protiv Danske igra 11. marta u Skoplju, a sa svjetskim prvakom će odigrati i četvrti meč, 14. marta u danskom mjestu Alborg.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније