Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

05. 08. 2020. 18:35   >>  18:34

"US OPEN NE DAJE NIKAKVE GARANCIJE"

I Pavljučenkova neće igrati u Njujorku

Ruska teniserka Anastasija Pavljučenkova izjavila je danas da neće učestvovati na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu SAD.

Pavljučenkova se tako pridružila braniocu trofeja Rafaelu Nadalu i prvoj teniserki svijeta Ešli Barti koji su među igračima koji neće putovati za Njujork.

Ona se na taj potez odlučila jer organizatori turnira ne mogu da joj garantuju bezbjednost usljed pandemije korona virusa.

"Mnogo sam razmišljala i odlučila sam da ove godine ne igram US Openu. Nije bilo lako jer u cijeloj karijeri nijesam propustila nijedan grend slem", napisala je Pavljučenkova na društvenim mrežama.

"Glavni razlog je nesigurnost, US Open ne daje nikakve garancije i u takvim uslovima se ne osjećam prijatno da putujem u SAD", dodala je ona.

Otvoreno prvenstvo SAD na programu je od 31. avgusta do 12. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније