Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

A.M. [ Klix.ba ]

21. 08. 2022. 09:01 >> 08:58

SA CICIPASOM

Ćorić u finalu Sinsinatija

Hrvatski teniser Borna Ćorić, 152. igrač na ATP listi  prošao je u finale Masters 1000 turnira u Sinsinatiju savladavši Britanca Kamerona Norija rezultatom 6:3 i 6:4.

Hrvatski teniser je na putu do finala savladao i Rafaela Nadala, a senzaciju je upotpunio u polufinalu protiv 11. igrača svijeta Kamerona Norija.

Tako će ovaj 25-godišnjak igrati svoje drugo ATP Masters 1000 finale u karijeri, prvo nakon Šangaja 2018. godine. Rival će mu biti Grk Stefanos Cicipas koji je u tri seta savladao Daniila Medvedeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније