Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

С.В. [ Beta ]

17. 05. 2023. 11:22 >> 11:22

ČEKA GA ĆORIĆ

Cicipas preko Muzetija do četvrtfinala

Peti teniser svijeta Stefanos Cicipas plasirao se noćas u četvrtfinale mastersa u Rimu, pošto je pobijedio domaćeg igrača Lorenca Muzetija (19. na ATP listi) sa 7:5, 7:5. Meč je završen u 1.43 ujutru.

Cicipas je rekao da je iza njega veoma naporan dan.

"Bio je to vrlo ispunjen dan, mogu vam to reći. Proveo sam cio dan na terenu. Moralo je tako, kiša je smetala, tako da sam srećan što je dan ovako završio. Danas sam se jako trudio. Večeras zapravo, ne danas", rekao je Cicipas, prenio je ATP.

Cicipas, prošlogodišnji finalista Rima, prethodno je u utorak odigrao drugi set u trećem kolu protiv Italijana Lorenca Sonega, nakon što je taj meč prekinut zbog kiše.

Grčki igrač je rekao da je zapravo bilo divno plasirati se među osam najboljih na ovaj način.

"Mislim da je sjutra (srijeda) slobodan dan, pa moram da napunim baterije i fokusiram se na sljedeći meč", dodao je Cicipas.

U četvrtfinalu Cicipas će igrati protiv hrvatskog tenisera Borne Ćorića. Ćorić, 15. nosilac, u osmini finala je savladao mađarskog igrača Fabijana Marožana sa 3:6, 6:4, 6:3.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније