Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 04. 2024. 19:06 >> 19:06
Čitaj mi:

NIJE FIZIČKI SPREMAN

Nadal odustao od Monte Karla

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati na Mastersu u Monte Karlu, jer još uvijek nije dovoljno fizički spreman.

"Ovo su teška vremena za mene u sportskom smislu. Nažalost, moram da vas obavijestim da neću igrati u Monte Karlu. Tijelo mi to prosto ne dozvoljava", napisao je Nadal na platformi "X.

Španac je još jednom naglasio koliko mu je teško što ne može da se takmiči.

"Čak i ako vrijedno radim i svaki dan ulažem maksimalan napor sa svom voljom da igram i ponovo se takmičim na turnirima koji su za mene bili veoma važni, istina je da danas ne mogu da igram. Nemate pojma koliko mi je teško što ne mogu da budem dio tih događaja. Jedino što mogu da uradim je da prihvatim situaciju i pokušam da gledam u neposrednu budućnost, zadržavajući uzbuđenje i volju za igrom kako bih pružio šansu da stvari krenu na bolje. Još jednom hvala svima, kao i uvijek, na podršci i najljepšim željama!"

Podsjetimo, Nadal je prethodno otkazao učešće na Australijan openu i Indijan Velsu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније