Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

08. 08. 2015. 15:44 >> 15:58
14

POBIJEDILE MAĐARSKU

"Ajkule" odličnom igrom do petog mjesta

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je Mađarsku 10:9 (2:2, 2:1, 2:2, 4:4) i osvojila peto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kazanju.

Pobjeda nad Mađarskom u utakmici za peto mjesto na Svetskom šampionatu u Kazanju. Na kraju 10:9 i najbolja partija naših vaterpolista na ovom turniru.

Ivović je postigao tri pogotka, po dva su dali Darko Brguljan i Mlađan Janović, dok su po jedan upisali Pasković i Radović.

Naša reprezentacija je bila dobra s igračem više, a često i s igračem manje. Posebno dobar je bio Dejan Lazović na golu naše reprezentacije. Sakupio je deset odbrana. On je davao krila našoj ekipi do pobjede u ovoj utakmici.

Nakon prve četvrtine bilo je 2:2, dok je gol prednosti bio na polovini meča. I u trećoj četvrtini, kao i u prvoj, bilo je 2:2, dok smo u posljednjoj četvrtini stizali u par navrata i do tri gola razlike i jasno je bilo, na nešto više od dva minuta, kada smo poveli 10:7, da Mađari, ipak, ne mogu ništa.

Prije dvije godine na Svjetskom prvenstvu ove dvije selekcije igrale su finale, a ovoga puta meč za peto mjesto i bili smo bolji.

"Ajkule" su takmičenje u Rusiji okončale sa četiri pobjede, remijem i dva poraza od finalista Srbije i Hrvatske.

Vaterpolisti Srbije i Hrvatske će večeras od 21 sat, s direktnim prenosom na TVCG2, igrati finale Svjetskog prvenstva u ruskom Kazanju.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније