Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

Mina

13. 04. 2024. 20:20 >> 20:26

REGIONALNA LIGA

Jadran slavio protiv Crvene zvezde

Vaterpolisti Jadrana pobijedili su dsnas u Splitu beogradsku Crvenu zvezdu 15:9 (5:2, 3:3, 5:3 i 2:1), u završnom meču razigravanja za plasman pd prvog do petog mjesta u Regionalnoj ligi.

Jadran je tom pobjedom pretekao beogradski tim na tabeli i regionalno takmičenje završio kao četvrtoplasirani.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Danilo Radović sa četiri, Vasilije Radović postigao je tri, Lazar Vukićević, Ivan Nagaev i Matija Sladović po dva, a po gol Matej Čaraj i Dmitri Holod.

U beogradskom sastavu najbolji je bio Marko Radović sa tri, dok je bivši vaterpolista Jadrana Gavril Subotić bio strijelac dva gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније