Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ R.B. ]

29. 07. 2023. 14:50 >> 14:51

BETONIRANjE RIJEKE

Euromost: Ignorišu inspekciju i prijave, nastavili da uništavaju Bistricu

Nevladina organizacija "Euromost" dobila je danas snimke od građana, na kojim se vidi i da nakon jučerašnjih podnešenih prijava i stopiranja radova od strane inspekcije, i danas nastavljeno sa sa radovima i uništavanjem i betoniranje rijeke Bistrice u Bijelom Polju.

Iz te NVO ističu da sve ovo ukazuje da su "pojedinci jači od države i državnih institucija, koji ništa ne rade da bi spriječili nezakonitostii".

"Danas smo evidentirali i lica koja su zaposlena u Komunalnom preduzeću Lim, kao vozači, što je razlog da smo obavijestili i direktora ove firme, jer se isti kamioni koriste i kod poslova ovog preduzeća i sumnjamo da se materijal koji se dovodi uzima nezakonito sa gradske deponije, iako je zabranjeno eksploatacija tog materija sa te lokacije, jer nema ni potrebne dozvole", piše u saopštenju "Euromosta".

Pozivaju Centar bezbjednosti Bijelo Polje da provjere sve mašine koje se koriste, iste se zaplijene i utvrdi se, ko je vlasnik istih i za šta se koriste. Takođe traže da se odmah danas obavijesti nadležni tužilac.

"Očigledno da ista lica i iste mašine se koriste za nezakonite radnje, iako im je donijeto rješenje o zaustavljanju svih radova", dodaje se.

Poručuju i da su danas obavijestili i nadležne inspekcije, koje su, kako su naveli, uputili svoje službenike na teren.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније