Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

[ R.B. ]

10. 11. 2023. 14:49 >> 14:49
1

ORLANDIĆ NAJAVIO

U Baru će se graditi veliki akva park i žičara

Direktor Turističke organizacije Bara, Danilo Orlandić, najavio je izgradnju velikog akva parka i žičare Bar-Rumija-Skadarsko jezero.

"Turistička organizacija Bar u saradnji sa Opštinom Bar planira izradu projektno tehničke dokumentacije i studiju izvodljivosti za dva velika projekta od turističkog i infrastrukturnog značaja za opštinu Bar", saopštili su iz TO Bar.

Sredstva za izradu ovih studija, kako je rečeno,biće opredijeljena finansijskim planom TO Bar, kao i budžetom Opštine Bar.

"Prateći savremene turističke trendove u smislu izgradnje turističko-infrastrukturnih projekata, kao i osluškujući potrebe građana i svih turističkih subjekata opštine Bar, TO Bar i Opština Bar prepoznale su potencijal u izgradnji ova dva projketa kako bi istim obezbijedila što kvalitetniji boravak i doživljaj na teritoriji naših čarobhnih obala", dodaje se.

Ovim projektima, kako su poručili iz barske TO, unapređuje se razvoj sportsko-rekreativnog turizma, outdoor turizma kao i mogućnost pozicioniranja grada Bara kao vodeće destinacije za investicione projekte.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније