Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

RTHN [ R.B. ]

23. 02. 2024. 14:25 >> 14:24
Čitaj mi:

RASPISAN TENDER

Javni poziv za prevoz na liniji Herceg Novi-Rose-Herceg Novi

Opština Herceg Novi raspisala je tender za obavljanje usluge pomorskog prevoza putnika za područje Luštice, na liniji Rose-Herceg Novi-Rose, u vrijednosti 28.037 eura bez PDV-a.

Ugovor sa izabranim izvođačem biće potpisan na 12 mjeseci.

Prema uslovima za učešće u tenderskom postupku, privredni subjekat treba da posjeduje odobrenje za obavljanje djelatnosti prevoza putnika na moru izdato od nadležnog organa jedinice lokalne samouprave, prenosi RTHN.

Ponuđač je dužan da dostavi dozvole za plovidbu minimum dva plovila kojim namjerava obavljati prevoz putnika, kapaciteta minimum 25 lica, kao i dokaz o posjedovanju jednog rezervnog motora.

Plan linija u javnom prevozu putnika na moru sadrži sledeće linije:

Rose- Herceg Novi, polasci od ponedjeljka do petka: 6:30, 13 i 15:15 sati, subotom: 6:30 i 13 sati

Herceg Novi-Rose, polasci od ponedjeljka do petka: 13:30 i 15:30 sati, polasci subotom: 13:30.

Kako je naznačeno u tenderskoj dokumentaciji, ponude se podnose preko Direktorata za javne nabavke (CeJN) do četvrtka, 7. marta u 10 sati, kada će biti organizovano i otvaranje ponuda.

Podsjećamo, do sada je linijski prevoz Herceg Novi-Rose-Herceg Novi obavljao Radivoj Begović, brodom Loro.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније