Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 05. 2016. 10:06 >> 09:49

U NIKŠIĆU

Otvaranje bazena u petak

Svečano otvaranje rekonstruisanog nikšićkog bazena biće upriličeno u petak, 20. maja u 17 sati.

Program za posjetioce počeće sat ranije finalnim turnirom Crne Gore u kategoriji juniora.

Naime, Nikšić će nakon 15 godina ponovo imati bazen. Rekonstrukcija je trajala devet mjeseci, a njegovo dugo iščekivano otvaranje poklopiće se sa proslavom desetogodišnjice nezavisnosti Crne Gore.

Građevinski radovi na rekonstrukciji počeli su u avgustu prošle godine. Saniran je krov, zamijenjena su vanjska stakla koja pružaju bolju toplotnu izolaciju, iskopani su bunari koji će poslužiti za zagrijavanje bazena. Radi se o najisplativijem rješenju koje terba da obezbijedi klimatizaciju, odnosno temperaturu unutar bazena, prenosi portal Onogošt.

Bazen je izgrađen još 1972. godine za potrebe svearmijskih igara. Od tada je u funkciji bio u dva navrta po šest mjeseci 2000. i 2001. godine, nakon čega je zbog velikih troškova održavanja zatvoren, a prije nekoliko godina i pretvoren u dvoranu malih sportova.

Iz Sportskog centra ističu da će bazen vrlo brzo biti i na raspolaganju građanima, a o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније