Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 04. 2018. 17:36 >> 17:30
12

DRAŠKOVIĆ PORUČIO

"Račune polažem građanima, a ne tužibabama"

Član Savjeta RTCG Mimo Drašković poručio je da će za svoje djelovanje, kao član tog tijela, račune polagati samo građanima, a ne i, kako je ocijenio, samozvanim ekspertima, analitičarima i međunarodnim tužibabama.

Grupa nevladinih organizacija podnijela je Skupštini inicijativu za pokretanje postupka za razrješenje Draškovića zbog, kako navode, javnog političkog djelovanja.

Drašković je prisustvovao konvenciji predsjedničkog kandidata Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića u Bijelom Polju.

"Ja sam regularni i slobodni građanin države Crne Gore koji poštuje pravila i zakone države u kojoj živi, a ovim i svim drugim dušebriznicima ili pretendentima na moje mjesto u Savjetu RTCG mogu da poručim sledeće: Ići ću gdje ja hoću, kada hoću i sa kim hoću!
A za svoje djelovanje kao član Savjeta Javnog servisa račune ću polagati samo građanima Crne Gore ili, ako sam bilo čime i na bilo koji način prekršio zakon onda "nadležnom sudu" - onako kako to Zakon propisuje, a ne raznim samozvanim ekspertima, analitičarima i međunarodnim tužibabama", saopštio je Drašković.

 

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније