Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

08. 03. 2019. 17:09 >> 10:18
2

U PODGORICI

Ogromno interesovanje za Sajam suvenira

Sajam suvenira, rukotvorina i umjetničkih zanata u organizaciji NVO “Civilni centar CG” počeo je danas, i trajaće do nedjelje u šoping molu Delta City.

"Osim ogromnog interesovanja izlagača, raduje nas i velika posjećenost građana već tokom prvog dana sajma. Ponosni smo što smo konačno crnogorskim suvenirima, rukotvorinama obezbijedili mjesto koje im pripada na našem tržištu, budući da su ranije dominirali uglavnom suveniri iz Kine. Podsjećanja radi, prije 17 godina kada smo organizovali prvi sajam nije postojao nijedan registrovani proizvođač suvenira, a sada nam se na sajmu predstavlja za ova tri dana preko 60 izlagača iz svih krajeva Crne Gore", navela je PR sajma Jelena Ćetković.

 

Ćetković je istakla da su za 17 godina organizatori ponosni što su pomogli i velikom broju, nekad nezaposlenih, da kroz izradu rukotvorina pronađu zaposlenje, registruju svoje radionice i počnu da stvaraju dohodak, kako za sebe, tako i za svoju zemlju (kroz poreze i doprinose).

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније