Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavila: M.M ]

28. 11. 2019. 15:44 >> 15:43

RADNA POSJETA

Delegacija UP u radnoj posjeti u Hagu

Uprava policije spremna je za podršku i saradnju kada je riječ o zajedničkim međunarodnim aktivnostima koje su vezane za postupke koji se vode pred Međunarodnim krivičnim sudom ICC u Hagu, saopštila je delegacija crnogorske policije tokom radne posjete tom sudu.

Delegaciju su činili pomoćnik direktora za Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Zoran Lazović, načelnik Odsjeka za zaštitu svjedoka Saša Rakočević i njegov zamjenik Aleksandar Vučinić.

Tom prilikom održano je više radnih sastanaka sa visokim predstavnicima Međunarodnog krivičnog suda u Hagu (ICC), a crnogorska delegacija se sastala sa direktorom Sektora za vanjske operacije Christian Mahr i šefom Službe za žrtve i svjedoke Nigel Verrill i njihovim saradnicima. Razmatrana su sva otvorena pitanja na strategijskom i operativnom nivou koja su vezana za određene modalitete saradnje povodom konkretnih predmeta.

Prilikom posjete, od strane visokih predstavnika ICC, iskazano je priznanje na profesionalnom i efikasnom pristupu realizaciji zajedničkih međunarodnih aktivnosti koje su sprovođene u prethodnom periodu. 

Ovom prilikom je od strane delegacije Uprave policije iskazana spremnost za punu podršku i saradnju kada je riječ o zajedničkim međunarodnim aktivnostima koje su vezane za postupke koji se vode pred Međunarodnim krivičnim sudom u Hagu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније