Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

09. 03. 2023. 09:50 >> 10:14
3

ĐURIŠIĆ

"Nikoga neće zaobići ruka pravde zbog Montenegro Erlajnsa"

Bivši direktor Montenegro Erlajnsa Zoran Đurišić saopštio je u emisiji "Dobro jutro Crna Goro” da nikoga neće zaobići ruka pravde kada je riječ o propasti MA.

“Za sve koji su mislili da su mogli da gaze i mene i Montenegro Erlajns imam jednu poruku: Krenulo je da se istražuje tamo gdje treba, sad će druga faza brzo. Tako da niko neće moći da ostane da ne dođe pred lice pravde. Ovaj projekat je uništen. Trista miliona je najveći gubitak u istoriji Crne Gore. To je urađeno iz neznanja”, kazao je Đurišić.

On je kazao da je bivšem premijeru Zdravku Krivkapiću, sa kojim je doktorirao, govorio da tri profesionalca moraju doći u aviokompaniju, Direktorat za civilno vazduhoplovstvo i izvršni direktor.

“Niko me nije poslušao. Abazović je bio moj prijatelj, bio mi je u kući više puta, bio je Milan Knežević prisutan, svaki put me prevario. Ne mogu da vjerujem kako su neodgovorni ljudi”, kazao je on.

Đurišić tvrdi da za sve vrijeme rada “nije uzeo ni olovku” iz MA.

“Ni stvari iz kabineta nisam uzeo kad su me poćerali. Ni centa otpremnine. A ima stjuardesa koje su uzele i po 80 hiljada. To je zločin”, rekao je Đurišić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније