Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

10. 05. 2023. 14:53 >> 15:18

DAN RESURSNOG CENTRA PODGORICA

Antonijević: Mi smo tim za koji ne postoje granice

Resursni centar za djecu i mlade Podgorica proslavio je danas dan te ustanove, koja se bavi edukacijom i rehabilitacijom djece i omladine sa smetnjama u razvoju.

Vršiteljka dužnosti direktorice te ustanove Marijana Antonijević, na svečanosti je kazala da danas obilježavaju 74 godina postojanja ustanove, koja je prolazila kroz preimenovanja, ali je kako kaže, uvijek zadržavala osnovne ciljeve - vaspitanje, obrazovanje i rehabilitaciju.

“Trudimo se i tako ćemo nastaviti da idemo u korak sa vremenom. Ovakvi trenuci postoje da bismo se sastajali, prisjećali, planirali i radovali. Vi ste mudri, strpljivi, ljubazni, kreativni, a vrijeme je pokazalo da smo svi zajedno tim za koji ne postoje granice”, poručila je Antonijević.

Dan Ustanove obilježen je prigodnim programom u kojem su učestvovali đaci Resursnog centra.

U Resursnom centaru za djecu i mlade Podgorica edukaciju se i rehabilituju djece, omladine i odraslih sa tjelesnim ili senzornim smetnjama, kao i oni sa kombinovanim smetnjama i to u predškolskom, osnovnom  i srednjem obrazovanju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније